Wokken met het hele gezin in Eindhoven bij Wiro Wok Wereldkeuken Restaurant

7 dagen per week onbeperkt genieten
bij Wiro Wok in Eindhoven

Genieten van de buffetten, de gerechten van de bakplaat en uit de wok. En dat onbeperkt. De frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee, en een breed aanbod van bieren en wijnen (exclusief likeuren en sterke dranken)​ zijn hierbij inbegrepen! Is er nog ruimte voor een luxe dessert?
Vooruit, die krijgt u ook van ons.


Wie jarig is trakteert…niet!

Viert u uw verjaardag bij Wiro Wok in Eindhoven? Dat is voor ons altijd een eer. Omdat wij vinden dat de jarige niet hoeft te trakteren, eet u op uw verjaardag bij ons gratis.*

 

'Wat eten we vandaag?'

Komt u bij ons eten met de kinderen? Dat vinden wij hartstikke gezellig. Vanwege het succes van de kinderactie is deze verlengd met enkele aanvullende voorwaarden.**

 

Kerst vieren bij Wiro Wok? Bezoek onze kerstpagina! Reserveer tijdig. Het aantal zitplaatsen is gelimiteerd.

 

 

Kinderen hebben het naar hun zin in het speelparadijs van Wiro Wok

Onbeperkt  Wokken

Maandag tot en met Donderdag

  Diner - 2½ uur ½ uur extra
Kinderen t/m 11 jaar GRATIS** kinderactie zie voorwaarden  
Vanaf 12 jaar € 29,95 + € 4,00
67 jaar en ouder € 26,95 + € 4,00

 

Op kerstavond en oudejaarsdag geldt voor gasten vanaf 12 jaar het weekendtarief. De kinderactie is niet geldig op deze feestdagen. Op kerstavond en oudejaarsdag wordt €2,- per leeftijdsjaar in rekening gebracht voor kinderen tot en met 11 jaar. Voor informatie over de kerstdagen, bezoek onze kerstpagina.

 

Reserveer uw tafel

Onbeperkt wokken: vrijdag tot en met zondag

  Diner - 2½ uur ½ uur extra
Kinderen t/m 11 jaar GRATIS** kinderactie zie voorwaarden  
Vanaf 12 jaar € 30,95 + € 4,00
67 jaar en ouder € 27,95 + € 4,00

 

Reserveer uw tafel

Wokken in Eindhoven doet u bij Wiro Wok


 

Kinderen hebben het naar hun zin in het speelparadijs van Wiro Wok

Lunchen  op 

zondag tussen 12:30 en 15:30 uur

  Lunch - 2 uur
Kinderen t/m 11 jaar € 2,00 per levensjaar
Vanaf 12 jaar € 24.95

Een zorgeloze zondag

Dat is het gegarandeerd bij Wiro Wok. Kom met het gezin of een groep vrienden onbeperkt lunchen. U heeft 2 uur de tijd – tussen 12:30 en 15:30 uur – om te genieten van onze heerlijke gerechten. Dit móet een zondag zijn.

Reserveer uw tafel

Goed om te weten

* Gratis eten voor de jarige job: Deze actie is alleen geldig bij minimaal 3 volledig betalende volwassenen en kan niet worden gecombineerd met andere acties of tariefreducties. Bovendien moet de jarige kunnen aantonen dat hij/zij jarig is op de dag zelf middels een geldig identiteitsbewijs.

** Kinderactie: Kinderen eten gratis mee. Één kind per VOLLEDIG betalende volwassene mag gratis mee-eten. Anders wordt twee euro per leeftijdsjaar in rekening gebracht. Deze actie is geldig op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en kan niet worden gecombineerd met andere acties of tariefreducties. Dit betekent dus dat er binnen één reservering met senioren, kinderen en jarigen alleen sprake kan zijn van of het seniorentarief of de kinderactie of de verjaardagsactie. Evenzo bij één reservering met senioren en kinderen kan er alleen sprake zijn van of het seniorentarief of de kinderactie. Bij het gebruik van de kinderactie op zaterdag, zondag dineert u twee uur.

 

Let op: De kinderactie is NIET geldig op kerstavond, tijdens de kerstdagen en op oudejaarsdag. Voor alle kinderen tot en met 11 jaar wordt €2,- per leeftijdsjaar in rekening gebracht op kerstavond en oudejaarsdag.

Neem bij twijfel of vragen over de voorwaarden telefonisch contact op met ons

 
Afwijkende tarieven
Op de meeste feestdagen zijn we geopend. De tarieven op deze dagen kunnen afwijken van de reguliere prijzen. Neem contact met ons op als u op een feestdag wilt langskomen. We vertellen u of er andere tarieven gelden.