Wokken met het hele gezin in Eindhoven bij Wiro Wok Wereldkeuken Restaurant

Vier de feestdagen
bij Wiro Wok in Eindhoven

Kerstarrangementen

Het aftellen tot kerst is begonnen

Tijdens de kerstdagen geniet u van onze heerlijke gerechten direct van de alombekende bakplaat en vers uit de wok. Kies onder andere uit onze carpaccio's, brede aanbod aan verse sushi en sashimi, warm gestoomde Dim Sum, onze frisse salades, de sappige oesters, en de talrijke andere gerechten uit ons wereldse buffet. En dat onbeperkt voor 2 uur (Diner) en 2 uur (Brunch). Een drankje erbij? Frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee, en een breed aanbod van bieren en wijnen (exclusief likeuren en sterke dranken)​ zijn onbeperkt en staan klaar voor u! Is er nog ruimte voor een luxe dessert?

Zorgeloos een wereldse kerst vieren met familie en vrienden bij Wiro Wok


Om u een betere ervaring aan te kunnen bieden tijdens de kerstdagen zijn er vaste aanvangstijden. Deze aanvangstijden vindt u hieronder. Maak tijdig een reservering! Het aantal reserveringen is gelimiteerd. Reserveren voor de kerstdagen kan uitsluitend telefonisch. Geef bij uw reserveringen uw opmerkingen en wensen door. Alleen dan kunnen we garanderen dat uw wensen worden ingewilligd.

 

Belangrijk: Geef bij uw reservering al uw wensen en beperkingen door. Tel bij het aantal personen het TOTAAL aantal mensen inclusief kinderen, babies e.d.

Wiro Wok Wereldkeuken Restaurant in Eindhoven

 

Regeling: Eerste en Tweede Kerstdag

Kerstbrunch  

Aanvangstijd met bijbehorende eindtijd

 

12:00 tot 14:00

14:30 tot 16:30

 

Kerstdiner ronde 1  
Aanvangstijd met bijbehorende eindtijd 16:30 tot 18:30  
   
 
Kerstdiner ronde 2  
Aanvangstijd met bijbehorende eindtijd 19:00 tot 21:00  
 
 
 

Diner: Eerste en Tweede Kerstdag

  Diner  
     
Kinderen t/m 10 jaar € 2,00 per levensjaar  
Vanaf 11 jaar € 39,95  
Wokken in Eindhoven doet u bij Wiro Wok


 

Kinderen hebben het naar hun zin in het speelparadijs van Wiro Wok

Brunch: Eerste en Tweede Kerstdag

  Brunch - 2 uur  

Kinderen 1 t/m 10 jaar

€ 2,00 per levensjaar
 
Vanaf 11 jaar € 29,95  
 

 

 

 

 

Tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) zijn geen enkele lopende acties (denk aan: verjaardagsactie), tariefreducties (o.a. seniorentarief) en vouchers geldig. Typfouten en wijzigingen voorbehouden. Bij twijfel over de leeftijd van kinderen, behouden wij het recht om de tariefreductie niet uit te geven als er geen geldig identiteitsbewijs kan worden getoond.