Vier de feestdagen

Bij Wiro Wok in Eindhoven

Het aftellen tot kerst is begonnen!

Tijdens de kerstdagen geniet u van onze heerlijke gerechten direct van de alombekende bakplaat en vers uit de wok. Kies onder andere uit onze carpaccio's, uit het brede aanbod aan verse sushi en sashimi, uit warm gestoomde Dim Sum, onze frisse salades, uit de sappige oesters en uit de talrijke andere gerechten uit ons wereldse buffet. En dat onbeperkt voor 2 uur (diner) en 2 uur (brunch). Een drankje erbij? Frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee en een breed aanbod aan bieren en wijnen (exclusief likeuren en sterke dranken)​ zijn onbeperkt en staan klaar voor u! Is er nog ruimte voor een luxe dessert?


Zorgeloos een wereldse kerst vieren met familie en vrienden bij Wiro Wok

Om u een betere ervaring aan te kunnen bieden tijdens de kerstdagen zijn er vaste aanvangstijden. Deze aanvangstijden vindt u hieronder. Maak tijdig een reservering! Het aantal reserveringen is gelimiteerd. Reserveren voor de kerstdagen kan uitsluitend telefonisch. Geef bij uw reserveringen uw opmerkingen en wensen door. Alleen dan kunnen we garanderen dat uw wensen worden ingewilligd.

Belangrijk: Geef bij uw reservering al uw wensen en beperkingen door. Tel bij het aantal personen het TOTAAL aantal mensen inclusief kinderen, baby's e.d.

Regeling eerste en tweede kerstdag

Kerst ronde 1

Aanvangstijd met bijbehorende eindtijd 15.00 tot 17:30 uur .

Kerst ronde 2

 Aanvangstijd met bijbehorende eindtijd 18.15 tot 21.15 uur of 18.30 tot 21.30 uur.

 Eerste en Tweede Kerstdag

Prijzen 

 

Kinderen t/m 10 jaar Ronde 1€ 3,80 per levensjaar
Vanaf 11 jaar Ronde 1€ 42,95
Kinderen t/m 10 jaar Ronde 2€ 3,90 per levensjaar
Vanaf 11 jaar Ronde 2€ 48,95

 

Bekijk de menukaart

TIJDENS DE KERSTDAGEN (25 EN 26 DECEMBER) ZIJN GEEN ENKELE LOPENDE ACTIES (DENK AAN: VERJAARDAGSACTIE), TARIEFREDUCTIES (O.A. SENIORENTARIEF) EN VOUCHERS GELDIG. TYPFOUTEN EN WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN. BIJ TWIJFEL OVER DE LEEFTIJD VAN KINDEREN, BEHOUDEN WIJ HET RECHT OM DE TARIEFREDUCTIE NIET UIT TE GEVEN ALS ER GEEN GELDIG IDENTITEITSBEWIJS KAN WORDEN GETOOND.